Garbelotto. Italiensk eleganse.

Garbelotto fra Italia har et utrolig bredt spekter. De kan levere ubehandlet eller perfabrikert. Prefabrikert kan de tilby lakkerte og hardvoksoljede gulv. De har også en unik wax effekt lakk som gir en utrolig silkematt og lun overflate, samt high gloss effekt.

De har også en veldig fin fiskebensparkett i lamellkosntruskjon som kan legges som fiskeben og firkantmøsnter som gjør at vi kan legge fiskebensgulv med ramme på undervarme. De har mer kompliserte mønstergulv under serien creator for enda mer elegant og herskapelig utrykk. De lager også mønstergulv med murrano glass i. Her kan man om ønskelig designe egen mosaikk mønster som de kan lage. Kompasstjerne og andre rosett løsninger der traditsjonelle metoder blir brukt hvor forskjellige virker blir brukt for å gi forskjellige farger. De kan også lage kompliserte rammeløsninger.

De er utrolig innovative og kommer årlig med nye og spennede løsninger. Årets nyhet er blant annet en Chevron fiskeben med varierende lengder, stavparkett med kobber i mellom plankene lik natemasse i skipsgulv og Xilema. Xilema er et unikt gulv hvor man virkelig går inn for å bruke all virke som er tilgjengelig i skogen,. Xilema er produsert med kun døde trær slik at virke som ville gått til spille blir brukt. De har også antikk gulv der virke er resirkulert fra gammelt konstruksjonsvirke. Her kan vi også spesiallagaetrappeneser på mål i alle de forskjellige løsningene. Stort sett er det bare fantasien som setter grenser i hva denne fleksible og unike parkettprodusenten kan få til.

De har også patentert en egen klikk løsning som heter clip up. En revolusjonerende installasjons metode der det tar 42 sekunder og bytte skadde gulvbord midt utpå gulvet, eller om du har feks en kabelgate som du av og til trenger tilgang til under gulvet. Se mer om clip up her

Garbelotto bygger videre på en lang tradisjon, der håndverket står i focus. Uendelig mange løsninger med fleksibilitet, der unike mål og løsninger er mulig.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar