Kahlbom & Co synonymt med kvalitet

Kahlbom & Co er en komplett leverandør av parkett, heltrgulv og gulvtjenester. Siden oppstart i 2011 har vi lagt utallige jobber og prosjekter bak oss.
Vi har samlet et knippe av disse jobbene under vår nettmagasin som fungerer som en referansebank. Vi utfører jobber mest på privatmarkedet, men har også gjort en del større prosjekter for proffmarked. Begynner å bli en del eminente restauranter med våre gulv i oslo nå, samt noen hoteller og museer.

Stikkord for vår bedrift og forretningsfilosofi har alltid vært kvalitet, kunnskap, bærekraftighet og sikkerhet i alle ledd.

Våre gulvprodusenter er valgt ut ifra samme grunnfilosofi, og på grunn av denne delte grunnfilosofien har vi et unikt forhold til våre produsenter som strekker seg utover det vanlige. Vi kan få tilpasset og spesiallaget trappeneser, lister, t-barer, terskler, overgangslister m.m slik at alle detaljer er tatt hånd om. Dette gir det vi kaller «Kahlbom & Co stempelet» der en gjennomført stil og følelse håndtverk er tilstedet.

Hvordan vi jobber

Vi har et eget team som planlegger, prosjekterer, legger, sliper og spesialtilpasser, slik at alle detaljer følger en «rød tråd» i  gulvdesignet. Fanden skjuler seg i detaljene som vi sier, og det er viktig for oss at resultatet blir gjennomført og flott.

Det meste starter med en epost eller besøk i vårt showroom i Drammensveien 68, der dine ønsker om drømmegulvet blir lagt fram.
Deretter ser vi på noen prøver, et tilbud blir sendt til deg med referansejobber lagt ved. Så tar vi en gratis og uforpliktende befaring der løsninger og fremdrift blir drøftet, samt eventuelle utbedringer av undergulv blir avdekket og planlagt.

Et gulv blir sjeldent bedre enn utgangspunktet, og undergulvet er alfa omega for et godt resultat.  Om dere har entreprenører eller tømrermestere, tar vi opp tråden med de slik at vi kan komme inn å legge gulvet når det er best for alle parter.

Vi tar RF målinger (relativ luftfuktighet) av luft og undergulv, og ser til at de inneklimatiske forholdene er tilstedet slik at gulvet har optimale forhold under legging. Her er kommunikasjon og handlekraft viktig, slik at prosjektet kan gå smidig og effektivt. Deretter er det bare å flytte møbler på plass og finne ut av hva du skal gjøre med alle de teppene du har som du ikke har bruk for lenger😉

Hvorfor velge gulv fra Kahlbom & Co

Stikkord for vår bedrift og forretningsfilosofi har alltid vært kvalitet, kunnskap, bærekraftighet og sikkerhet i alle ledd. Dette gir deg som kunde trygghet på at prosjektet vil gå smidig, ryddig og viktigst av alt riktig for seg.

Vi er med i alle ledd fra valg av parkett, til planlegging, til veiledning, til legging og overflatebehandling, til etterbehandling. Vi kan også tilby vedlikeholdsplaner der vi jevnlig gjør befaringer og utbedringer om nødvendig. La oss se litt på disse grunnfilosofiene våre.

  • Dette gjenspeiler ikke bare gulvene vi selger, som selvsagt har den beste konstruksjon og kvalitet, men også arbeidet vi utfører, og yrkesstoltheten vår. Vi er ikke fornøyd om ikke du er fornøyd, og er det noe folk kan kjenne så er det kvalitet.
  • For å kunne leverer et kvalitetsprodukt kreves det kunnskap. Ikke bare om virke og dets egenskaper med egnet bruksområdet, men også rundt tretekniske forhold som optimale inneklimatiske forhold, veldikehold, og pleie. Kunnskap skaper også trygghet, da du som privat, eller proffkunde kan ha mange spørsmål som du trenger svar på.
  • Bærekraftighet er og blir viktig for at vi kan ha tregulv til kommende generasjoner. Her er diverse sertifiseringer som PEFC, og FSC med på å sikre at skogbruket blir utført bærekraftig. Vi må også sikre oss at produksjonen har minimalt med utslipp og kjører en grønn linje. Vi tar også skrittet lengre med at noen av våre produsenter også har en biokompatibel overflatebehandling.
  • For oss er sikkerhet et resultat av de øvrige punkter. Sikkerhet for deg som kunde, for meg som leverandør og utførende håndtverker, men også for planeten.
Thomas-kahlbom

Møt Thomas Kahlbom

Gulv connoisseur, prosjektleder og daglig leder

Thomas hjelper deg med valg av gulv og gulvløsninger. Er ofte ute på befaringer der han ivrig snuser ut løsninger og valgmuligheter for best mulig resultat. Han styrer prosjektering, planlegging, oppfølgning og gjennomføring. Med andre ord «The go to guy».

Møt Davide Furgieri

Inhouse interiørarkitekt

Vår Inhouse interiørarkitekt fra den italienske skolen, ISAD – Istituto Superiore di Architettura e Design, Davide Furgieri, hjelper deg slik at leggeretning, mønster m.m kan visualiserer med hjelp av cad tegninger med eksakte mål. Han er også utførende gulvlegger, med ekspertiseområde for fiskeben, mønster og andre tradisjonelle mønstergulv. Når det gjelder legging er han «Il padrone».

Davide Furgueri
Morten Bergstrøm hos Kahlbom & Co

Møt Morten Bergstrøm

Vår eminente gulvsliper.

Morten vår eminente gulvsliper. Med nærmere 20 års fartstid som gulvsliper er det få i Norge som har hans ekspertise og kunnskap. Han er en fargemester uten like, og hjelper deg å finne akkurat den nyansen du leter etter.

Vår praksis her er alltid å legge opp fargeprøver direkte på det gulvet vi jobber med. Treverk kan ha forskjellig grunntone og egenskaper som gjør at et gulv kan se veldig forskjellig ut, selv om det er samme virke. Om vi da har en liten trebit som vi viser fargen på vil ikke nødvendigvis dette være nøyaktig den fargen du får på ditt gulv. Om vi legger ut fargeprøver på gulvet ditt kan vi og du være sikre på hvordan sluttresultatet blir. La «Mr sandman» vise deg.

Trenger du hjelp til å velge riktig gulv?