Garbelotto Hungarsk fiskeben sort høyglans

Her ser du et utrolig stilig prosjekt. Her legges et fiskebensmønster i Ungarsk mønster. Det vil si at mønsteret møtes i 45grader og ikke flettes inn i hverandre. Gir et helt annet utrykk enn flettet fiskeben. Med den sorte, transparente innfarvingen med høyglans lakk er dette et meget vakkert og spesielt gulv. Gulvet kommer fra den Italienske produsenten www.garbelotto.it

Gulvet blir selvsagt lagt hellimt. I tillegg til å legge det i fiskeben ble det på soverom og gang lagt i fallende lengder men i samme dimmensjoner. Trappen ble også pakket inn i samme gulvet med spesiallagede trappeneser. I tillegg bygde vi noen radiatorbokser som skjuler rør. Her produserte vi boksene på våres butikk etter tegninger. Etter innstalasjon pakket vi de inn i parketten.

Her ble det tatt hensyn til alle detaljer. Selv om gulvet er mørkt gjorde høyglansen og gjennskinnet i den at det ble lysere.

Det var vanskelig å ta bilder av dette gulvet, men kunden, andre håndverkere som har jobbet der og alle som har vært å sett gulvet har blitt mektig imponert over utrykket og utseendet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar