Panaget Traviata 12x90x 385-1180 Zenitude Linen og Fiskeben traviata Natur Linen

Her er et prosjekt hvor hele leiligheten skulle ha nye gulv. De så for seg fiskeben i stuene og stavparkett i de andre mindre rommene i leiligheten. Dette er en av fordelene med gulv fra Panaget. De har mange forskjellige dimensjoner og løsninger med samme farge og overflatefinnish. Dette gjør at alle rom uavhengig av størrelse kan få nye gulv med samme farge og overflatefinish som er essensielt for et helhetsintrykk.

Før vi river vet vi aldri hva vi finner. Her ble en gammel trestavs som lå flytende fjernet. Det som møtte oss var 3 lag med gammel vinyl/linoleums gulv og selvfølgelig vår gamle venn eggalin. Da dette gulvet ble hellimt måtte alt skrapes og fjernes etter beste evne før vi byggde oss opp igjen med osb plater. Gulvet ble deretter hellimt. Panaget Traviata Zenitude Linen er en klassisk stav med en veldig lys fremtoning. Dette var første del.

Andre del var å rive 3-stavs eik i stuen for så å legge fiskeben natur Linen hellimt.

Samme kaoset møtte oss da vi begynnte å rive trestavs i stuene. Listene skulle også byttes, og disse måtte møysommelig fjernes da rommene allerede var malt.

Her var i tillegg det ene rommet sunket 4 cm på midten og måtte lektes opp slik at det ble tåligt rett. Etter dette kunne leggingen starte.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar