En liten førjulsperle av et gulv:-)

Her ser dere hva man kan trylle med fra den Italienske leverandøren Garbelotto. Denne produsenten lager utrolig mye spennende og unikt og er en av våres favorittprodusenter. I tillegg til å ha en dyp prefabrikert linje med både hardvoksolje/lakk pigmentert, naturell, anticco, sageffekt m.m kan man også spesialdesigne mønstergulv etter ønske og få alt i ubehandlet virke. Dette gjør at man kan få til unike gulvdesign som ligger terskelfritt med forskjellige typer.

På dette prosjektet ble det valgt i sammarbeid med våres interiørdesigner Davide Furgieri (som også legger gulv) tre forskjellige typer gulv i eik.

Gessi 14x70x900-1800 fallende lengder i kvistfri sortering.

Fiskebensparkett kvistfri sortering 14x70x420.

På et slikt komplisert gulv er det viktig å få laget en cad tegning slik at man kan få et overblikk på prosjektet. Dette for at også kunde kan se hva vi ser:-)

Deretter blir undergulvet preparert og eventuelle terskler fjernet. Gerikter fra dører o.l blir kappet slik at gulvet kommer under disse.

Deretter måles opp naturlig midpunkt opp og gulvet kan omsider ta form. Et slikt gulv blir selvsagt hellimt for best gulvopplevelse.

Etter gulvet er lagt slipes og overflatebehandles gulvet. I dette tilfeldet ble det valgt en matt naturell hardvoksolje.

Kunden ble mektig imponert over gulvet og leiligheten fikk det gulvet den fortjente.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar