Fiemme Tremila

Biocompoatible gulv.

Vi i Kahlbom & Co har en forkjærlighet til biokompatible gulv. Sirkulær økonomi er et begrep som blir mer og mer reelt i dagens samfunn. Dette stiller produsenter ansvarlig for at produktene som selges har en gjenbruks eller resirkulerings plan. Fiemme Tremila har utviklet en overflatebehandling, som vil gi deg et sunnere inneklima og er også helt fri for kjemikalier som gjør resirkulering av gulvet, når den tid kommer, enkelt og problemfritt.

Dette gulvet heter Nocciolieve er et et tremobehandlet eike gulv. Termobehandling er i kort trekk forklart med at man svir eika litt under tørkings prosessen.  Dette gir en dypere og mørkere eike farge, samt et produkt som ikke sveller og krymper så mye. Med lett børstet overflate gir det bordene naturlig trestruktur, og med relativt smale bord på 154mm bredde, gir det et klassisk utrykk. Den unike overflatebehandlingen, men en sammensetning av naturlige mineraler, bivoks, appelsin terpentiner og naturlige oljer fra furu tar skogens sunnhet og friskhet inn i stuen. Fiemme tremila er mer en bare et utrolig vakkert gulv. Det er et gulv for alle sanser.

Lagt flytende

Denne gangen valgte kunde å gå for å legge gulvet flytende. Dette er det perfekte gulvet å legge flytende. Det er ikke et klikk gulv, men skal limes i not og fjør. Etter legging poleres gulvet inn med en spesial olje, som siste ledde i denne unike overflatebehandlingen. Dette er en diffusjon åpen olje, og etter oljen er påført skal man bruke spesial såpe fra Fiemme tremila ved vask.

Arbeidet er utført i samarbeid med Raffinert interiør

 

 

Pakkene er båret inn, og vi er klare for å begynne.

Startlinje etablert.

 

God progresjon og vi er klare for oljing.

Vi dekker til med forpakningen.

Vedlikehold sett med såpe og olje i biokompatibel forpakning.

Så var vi ferdig, og lister, kjøkken og møbler er på plass.

For et gulv