Garbelotto Creator 14x800x800 eik mønster

Her ser du Garbelotto sin Creator serie. Unike mønstergulv som kommer ubehandlet i 14x800x800. Det kommer i en lamellkonstuksjon med 4 mm slipesjikt. En lamellskonstruksjon var perfekt i dette tilfelde da det er undervame. I creator serien har de noen standar mønstergulv men man kan om ønskelig lage helt unike mønster. Da sendes bare en cad tegning av møsnteret inn og det blir laget etter tegningen. Alt er mulig og forskjellige tresorter kan brukes for effekt.

Dette mønsteret er en standar med en liten modifikasjon:-) De har også prefabrikerte Creator gulv som er ferdig lakkert eller oljet.

Her ble det lagt ubehandlet i gang/stue/kjøkken løsning med ramme. Det ble også felt inn i eksisterende gulv slik at ekspansjonsfuge eller terskel kunne droppes. Det ble slipt eksisterende gulv som var firkantmønster og vanlig fallende lengder. Alt i eik.

Ble utrolig fint.

Kunden reserverte seg mot bilder i dette tilfeldet, men vi fikk lov til å vise litt under legging sliping og overflatebehandlingen. Overflatebehandlingen ble hardvoksolje, og gulvet ble selvfølgelig hellimt.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar