Esco. Allsidighet, kvalitet og prisgunstighet.

Esco fra Tjekkia har hvert med oss fra begynnelsen. Denne produsenten har vokst i løpet av den tiden vi har jobbet med de og har nå fått seg eget sagbruk. I tillegg til å dele våres grunnfilosofi ble denne produsenten valgt grunnet inovativetet. Denne produsenten har satt fokus på overflatestruktur og design. Hovedfokuset er 1-stavsparkett fra 155-245 bredde i eik. De har 5 sorteringsklasser fra kvistfri til rustikk. I tillegg har de sageffekt, vintage sageffekt, og old style.

De kan levere heltre, 3 sjikts parkett og multilayer. De har også en spennede serie fiskebensgulv. De kan også lage på mål trappeneser, lister og har også begynt å produserer bord, slik at gulv, trapp og interiør kan ha en rød tråd.

Gulvet kommer med tradisjonell not og fjør konstruksjon som gjør at den er optimal konstruert for helliming. Da den kommer i lamellkonstruskjon kan den også legges flytende. Den kommer kun hardvoksoljet, i et bredt fargespekter, og er uv herdet under produksjon slik at reoljing ikke er nødvendig etter innstalasjon slik oksidativ herding ofte påkrever. *Old style Karel V er oksidativt herdet og trenger reoljing grunnet old style designet. Oljen blir påført med hånd på fabrikk. Om volumet er der kan man også få laget sin unike farge. Da sendes fargeprøver ned slik at produksjonen kan duplisere den. Man kan også få gulvet ubehandlet om man ønsker å pigmentere gulvet etter innstalasjon slik at akkurat den fargen du er ute etter er mulig å få.

Esco lager gulvet kun på bestilling. Produksjonstid varierer fra 3-6 uker. De som følger våres gulvblogg vet hvor fine disse gulvene er og at vi har levert mye fra denne produsenten. Grunnet valgmulighetene på overflatestruktur og utrykk kan vi finne gulv som passer inn arkitektonisk uavhengig om det skal inn i en moderne bygging, laftehytter, villa eller townhouse. De lager også fiskeben i smale og brede planker. Dette er også den proffe entreprenørens valg grunnet at man kan få spesiallaget trappeneser og lister.

Vi har prøver på det meste i våres shovroom. Vi har også arkitekt bokser som er et nyttig hjelpemiddel der alle overflatesturkturer og farger er representert.

Alle bilder som er brukt er fra et lite knippe referansejobber vi har utført.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar