Biokompatible gulv

Fiemme tremila

Gulv er som kjent noe vi trenger for å gå på. Virke må være tørket ned til den ønskelige relative fuktigheten og egnet for formålet. Så trenger vi en god konstruksjon om det ikke er et heltre produkt. Det skal være estetisk behagelig for øye, og er det viktigste og største møblementet man har. Gulvet må være overflate beskyttet så det er enkelt og greit å vedlikeholde. Er det da egentlig noe mer. Ja det er det, biokompatible gulv

Gulv fra Fiemme tremila har også miljøet i fokus. Gulv fra fiemme med Bioplus® er biokompatibelt. Biokompatible gulv gir deg et sunnere inneklima. Du kan si det så enkelt at man tar skogens sunnhet og friskhet inn i stuen. Det er helt fritt for farlige kjemikaler og er så «grønt» at man faktisk kan kverne det opp og bruke som pellets til ovnen. Gulvet heter Re-Bianco og har dimensjoner 15x240x1800-2400. Samme gulvet som hos Camilla Phil. Eneste forskjellen er at dette er med en mer rustikk sortering. Fremtiden er her.

 

Lagt flukt fra rom til rom.

Gulvet ligger terskelfritt fra gang, inn til kjøkken og 2 stuer. For å få til dette, ekspansjonsfritt, må gulvet hellimes. Først preppet vi det eksisterende gulvet. Dette ble gjort ved hjelp av en grovsliping slik at vi er sikret god vedheft. Så det lagt en starlinje. Denne må legges slik at det harmonerer fra rom til rom.

Ble rett og slett helt enestående fint.

 

 

Undergulv grovslipt og startlinje etabler.

Fram mot stuene

og inn til kjøkkenet

Terkler er fjernet slik at gulvet kan flyte fra rom til rom.

Tvers igjennom uten en terskel.

Ble utrolig stilig

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar