camillaphil x kahlbom&co

camillaphil x kahlbom&co x fiemmetremila

Etter å ha samarbeidet med Camilla Phil på 2 andre slipe prosjekter, fikk vi endelig den glede av å prydet det fantastiske town house deres med gulv. Her ble det et camillaphil x kahlbom&co x fiemmetremila samarbeid. Huset skulle igjennom en omfattende rehabilitering og alt skulle gjøres. Vi startet med å invitere de ned til forretningen, hvor det ble kjærlighet ved første blikk. Etter å ha fått rusle litt rundt, å tittet på prøver, ble de begge stående ved en prøve.

Etter å ha introdusert paret for Fiemme tremila sin Boschi de Fiemme, Re-Bianco var det gjort. Den lyse fargen og elegansen av det helt kvistfrie utrykket var akkurat de de hadde sett for seg. Da de også akkurat hadde blitt foreldre til en nydelig jente, var det jo en etterlengtet bonus at Fiemmes overflatebehandling Biopluss®, også skaper et sunnere inneklima.

De ønsket en bred 1 stavs parkett og Fiemme har et imponerende spekter av løsninger og valgmuligheter. Man kan få bredder fra 155-450mm med opp til 5 meters lengder. Dette grunnet den unike konstruksjonen triplostrato. Etter å ha godt igjennom plantegninger ble det valgt en 240mm bredde. Denne bredden kan flyte fint terskel og ekspansjonsfritt fra rom til rom uavhengig rommets størrelse. De hadde dog en engstelse og det var en vindeltrapp. Denne trappen strakk seg fra 1 -3 etg og de var veldig i tvil hvordan de skulle få denne fin. Alle bitene falt på plass når de fikk se Fiemmes tremila sine trappeløsninger. Det unike med Fiemme tremila er at deres innovativitet stopper ikke her. I tillegg til spesialproduserte trappeneser og lister,  har de også lydhimling, plattinger, og den spennende, unike og innovative designo dilegeno.

Legging og spesialtilpassing.

Selv om gulvet fint kan legges flyte, valgte vi her å legge gulvet hellimt. Helliming gir en utrolig god gulvopplevelse, rom akustikk og trinnlydsdemping. Da vi skulle ned trapper gir dette oss også større frihet ved legging i overgang gulv/trapp. Trappenesene kom ferdige med inntrinn og nedtrinn delvis dekkende, hvor inntrinn er samme bredde som gulvet. Da en slik vindeltrapp går rundt og har individuell avvik trinn for trinn, måtte de tilpasses hvert og enkelt trinn. I tillegg var det et trappe repo hvor vi måtte spesial tilpasse overgangen fra repo til gulv. Etter gulvet er lagt oljes gulvet med en spasialolje fra Fiemme tremila.

Resultatet snakker for seg selv. Velkommen hjem

 

Når jeg nevnte alt skulle gjøres, så skulle alt gjøres!

KS dokumentasjon er viktig.

Lett planlegging av trinn

 

 

 

 

Vi er klare for å begynne.

Startlinje 3 etg etableres.

 

Trappetrinn installasjon påbegynnes. fra 3 etg

Ned til 2 etg

 

Ned til

1 etg

Tilpassing øverste trinn

Ting begynner å ta form.

Installasjon nedtrinn

Oppåling og tilpassing av repo og øverste trinn 2 etg

Repo pakkes inn

Ferdig

 

 

Siste bord barnerom.

In med poleringsmaskin for å få på Fiemme olje

Da var vi ferdig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar