Bio kompatible gulv.

Fiemme tremila. Bio kompatible gulv.

Her ser dere Fiemme tremila 15x240x1800-2400 Argento. Den kvistfrie i sorteringen gir et rolig utrykk og har en stemningsfull og spennede grånyanse.  Gulvet lagt i en topp leilighet, med 2 etasjer, i Drammensveien. Konstruksjonen er en multilayer med edelvirket på bunn og topp for maksimal stabilitet. Det unike med gulv fra Fiemme tremila, som har gjort det til arkitekt og interiørarkitektens favoritt, er ikke bare at de kan leverer i mange forskjellige bredder fra 158-450mm brede bord. Heller ikke at de kan produserer fiskebensgulv i klassisk eller Chevron mønster, eller at de kan lage trappeneser, lister som matcher gulet, eller den innovatiove disegno di legno Det unike er BioPlus© . Dette bio kompatible gulv vil gi et sunnere inneklima. Overflatebehandlingen er ikke en lakk eller hardvoks, men en sammensetning av naturlige mineraler, bivoks, appelsin terpentiner og naturlige oljer fra furu. Mer en 50 nøye sammensatte ingredienser gir en unik og bio kompatibel overflatebehandling som tar skogens sunnhet og friskhet inn i stuen. Fiemme tremila er mer en bare et utrolig vakkert gulv. Det er et gulv for alle sanser.

Lagt flytende

Her ble gulvet installert flytende over varmefolie. Det ble spesialbestilt trappeneser da gulvarealet strakk seg over 2 plan. I tillegg ble det spesialtilpasset en trappenese, da dette var en detalje som ikke entreprenør hadde tatt høyde for. Etter installasjon ble gulvet oljet med en vannbasert spesialolje fra Fiemme tremila.

Resultatet ble feilfritt, og kunden ble svært fornøyd.

startlinje etablerers på første nivå.

Ved installasjon på varmefolie, må man passe på å ha en plate belagt arbeidsplass

 

De spesialproduserte trappenesene blir installert og vi strekker et gulvbord over slik at man får en helhetlig utrykk.

 

 

God progressjon

spesialprodusert trappenese installeres. Denne tilpasser vi på stedet.

 

Oljing

 

 

 

Dette er «galskap» i henhold til flytende innstalasjon. Terskelfritt, men med den unike konstruksjonen triplostrato©  går det på magisk vis bra!

 

 

sisaltepe og gulv i perfekt harmoni

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar