Mafi eik character

Mafi eik character, biokompatiblelt gulv.

Her ser dere Mafi eik character hvit oljet 16x185x1800-2400. Gulv fra Mafi er virkelig noe for seg selv. Hemmeligheten er en kombinasjon av estetikk og sunnhet. Mafi har på alle sine gulv en biokompatibel overflatebehandling som består av en linolje i kombinasjon med såpe behandling.(grønnsåpe) Dette gir en diffusjons åpen overflatebehandling som har evnen til å absorbere og frigi større mengder fukt enn med forseglede planker (harvoksolje/lakk). Gjennom regelmessig pleie med Mafi tregulvsåpe og varmt vann, rengjøres overflaten og forbedret inne-klimaet på en bærekraftig måte.

Såpebehandling.

Med såpebehandling vil gulvet bli fløyelsmatt, og ha mye trestruktur. Det gir en utrolig naturlig tre følelse og er magisk å gå barbeint på. Ved vask, skal man bruke masse såpe og vann, som ikke bare vil gi en fantastisk aroma, men 10-50% mindre bakterier på overflaten. Når vannet fra vasking tørker vil den relative luftfuktigheten øke , rense luften og gi et sunnere inneklima. Vedlikehold er enkelt og Mafi har på sin hjemmeside en komplett guide for vedlikehold med videoer.

Legging hellimt.

Her skulle mye legges. Tilbygg skulle få nye gulv, samt åpen stue/kjøkkenløsning, så gulvet ble lagt hellimt. Dette gir ikke bare en bedre gulv opplevelse, men gjør også sitt til at vi kan legge ekspansjons fritt fra rom til rom. Først måtte under gulvet plat-legges slik at vi fikk et egnet under gulv å hellime til. Tilbygge lå noe høyere en det eksisterende  gulvet, slik at 2 stk trappeneser måtte spesialtilpasses.

 

Det ble utrolig fint og gjennomført.

 

Startlinje i tilbygget etableres.

God progresjon

Tilbygget er ferdig lagt.

Startlinje kjøkke/stue etableres.

God progresjon.

Vi har kommet oss rundt kjøkenøya

stue straks ferdig.

Spesialtilvirket trappeneser. Her benyttes gulbordene, for 100% match.

Så var det oljing, og vi er ferdig.

Ble utrolig fint!