Rehab av eksisterende fiskeben og legging nytt med samme dimensjoner.

Her ser dere et spennede prosjekt. Her var det et eksiterende gulv som skulle slipes og likt som skulle legges. Her måtte det spesiallages på mål slik at det ble likt det eksisterende gulvets dimensjoner. Her har vi en god leverandør i Mosaic som fikser dette for oss.

Her ble det valgt en spennede overflatebehandling. Mafi olje med hvitpigmenter og såpebehandling. Gir et fløyelsmatt og delikat utrykk. Her kan det, og skal, vaskes med mye vann og såpe. Såpen gir overflateebeskyttelse og har hvitpigmenter i seg slik at gulvene holdes rene og hvite. Da det er diffusjonsåpen overflatebehandling gir det en utrolig behagelig aroma ved vask og gulvet reparere seg selv da trefibrene reiser seg.

Det var noen brannmurer som måtte flytes opp da det ble en høydeforskjell etter gulvet var lagt.
Det var i utgangspunktet tenkt at gamle terskler skulle beholdes da disse var malt pene. Men etter gulvet ble lagt ville kunde ha slipt disse ned. Da de ikke var i den beste forfatning ble det valgt å spesiallaga noen nye terskler.

Etter at disse var på plass var det bare å nyte det nye gulvet som fikk den siste detaljen på plass slik at det ble gjennomført.

Velkommen hjem.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar