Mosaic, en familiebedrift med pasjon for heltre mosaic parkett.

Mosaic var også med oss fra begynnelsen. Denne lille, men voksende familiebedriften leverer heltre gulv for fiskeben, firkantmønster og andre typer mønstergulv i heltre.

De kommer i enten 16 eller 22 mm tykkelse 70mm bredde og enten 280, 350, 420, eller 490. Gulvene kommer i mål slik at de kan legges enten som firkantmønster eller fiskeben. Gulvet kommer kun ubehandlet og skal legges, slipes, sparkles og overflatebehandles med enten lakk, hardvoksolje eller såpebehandling. De leverer også andre typer mosaikmønster i heltre. En trygg leverandør med fokus på presisjon og nøyaktighet da avik i bredde eller lengde kan ha katastrofale følger når det legges. Leveringstid vil variere fra 1-6 uker avhengig av lagerstatus. Dette er tradisjonell håndverkskunst som krever sitt i alle ledd, fra legger til sliper. Gir er klassisk og tidløst utrykk.

Mosaic kan også spesialtilpasse andre dimensjoner. Dette er veldig praktisk da dimensjoner på stavparkett har forandret seg oppover tiden. Et slikt heltre fiskebensgulv er jo et generasjonsgulv, og kan ligge i hundrevis av år. Om det forekommer lekkasje slik at reparasjon blir nødvendig, eller om man vil tilføye fiskeben til andre rom som ikke hadde dette tidligere er dette da mulig ved at vi kopierer dimensjonene slik at reparasjon eller tilføyelse kan være mulig.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar