CAMILLA PHIL X KAHLBOM & CO

Se nærmere på jobben vi gjorde hos Camilla Pihl

ET VAKKERT, NATURLIG OG LEVENDE GULV

Kahlbom & Co har hatt gleden av å bidra til renovering hos Camilla Pihl.

Camilla Pihl var i gang med totalrenovering av sitt hjem. Siden Kahlbom & Co har gjort to slipe jobber for henne tidligere, var det enkelt å kunne stille opp for Camilla igjen. Arbeidet bestod av tre etasjer som skulle ha gulv liggende flukt, samt installasjon av gulv i vindeltrapp som gikk mellom etasjene. Her var det store krav til detaljer og finesse. Se sluttresultatet som Camilla, og ikke minst vi, ble veldig fornøyd med.

Ønsker du et fint gulv i ditt hjem, velkommen til vårt showroom.

«Det å få jobbe med Camilla er utrolig givende, hun er tydelig på hva hun ønsker seg, og lytter til gode råd. Hun catchet raskt den innovative overflatebehandlingen til Fiemme tremila, som gir et sunt inneklima. Disse egenskapene, samt estetikken på gulvet, er hovedgrunnen til at hun valgte gulvet fra Fiemme tremila. Her la vi et bredt 1-stavsgulv med samme gulv i trappen. Ved å få samme virke, gulv og finish over alle flater som skal ha tregulv, får man en «rød tråd» i gulvdesignet, som virkelig snører alt sammen. Den unike overflatebehandlingen Biopluss ®, gir deg i tillegg et sunnere inneklima og følelsen av å få naturen hjem».

– Thomas Kahlbom

La oss prate gulv

La oss snakke gulv!
Ok, tenker kanskje du, men et gulv kan være så mye mer enn bare et gulv. Da Camilla Pihl kontaktet oss, ønsket hun seg ett lyst og solid gulv. Gulv som tåler wear and tear, og som føltes trygt og godt for små barneføtter, som hun sa. Vi gikk igjennom noen løsninger, men Camilla falt øyeblikkelig for Re-Bianco fra Fiemme tremila.

Kahlbom & Co med fokus på detaljer

Det som er trygt å handle med oss, er at vi har vår egen in house interiørarkitekt, og et dyktig team med gulvleggere og gulvslipere. Dette gulvet kan legges flytende, så vel som hellimt. Her ble det valgt helliming, og det utføres et nøyaktig presisjonsarbeid i både legging og tilpasning.

Fiemme Tremila har tatt skogens sunnhet og friskhet og bakt det inn i overflatebehandlingen. BioPlus® overflatebehandlingen er skapt med organiske ingredienser du finner naturlig i naturen. Bivoks, eterisk olje av gran, appelsin terpener og harpiks for å nevne noen. Det er som å ta naturens friskhet, sunnhet og aroma rett inn i stuen.

Gulv – hjemmets viktigste møbel

På befaring la vi gode planer på skreddersydde gulvløsninger hos Camilla Pihl. Camilla sin største engstelse var trappen, men vi betrygget henne om at her kan vi trylle. Se resultatet selv.

Gulvet Camilla valgte er fra Boschi di fiemme collectionen. Fargen heter Re-Bianco og har dimensjoner 18x240x1850-2400. Fiemme tremila er en produsent der man virkelig kan skreddersy gulvet, og få det akkurat slik man ønsker. Med forskjellige overflatestrukturer, farger, kvist sorteringer og virker kan man skape akkurat den atmosfæren som er ønskelig, og som estetisk matcher det arkitektoniske. Man kan få stavparkett, fiskeben og Chevron gulv. Med bredder fra 158mm til 450 mm og lengder opp til 5 meter har Fiemme tremila raskt blitt en av arkitektenes favoritt. Med den unike konstruksjonen triplostrato får man uavhengig av bredde og lengde et stabilt gulv som ligger flatt. I tillegg kan vi få, som nevnt tidligere, spesialproduserte trappeneser og lister, men de har også lydhimlingplattinger, og den spennende, unike og innovative designo dilegeno.
Dette er virkelig en produsent som setter alle detaljer på plass med biocompatibilitet, og miljø i fokus.

Sluttresultatet

«Kahlbom & Co passer på at alle detaljer er tatt hånd om, så ta kontakt med de dersom du har spørsmål. Vi kunne ikke vært mer fornøyd!»
– Camilla Pihl